Over ons

Er wordt gewerkt aan de website door:

            

                      open up media                

 

De ontwikkeling van zowel de vormgeving als de inhoud van de website gebeurt in nauwe samenwerking met personen met ASS.

De opbouw van de website werd gerealiseerd met steun van het Fonds ICT for ASD onder de vlag van de Koning Boudewijnstichting.

 

Onze partners:

                      

           

 

 

Over de website

Als jongvolwassene sta je voor een boeiende uitdaging. Je maakt belangrijke keuzes en moet jezelf daarvoor goed kennen. Ook wordt er meer zelfstandigheid van je verwacht. Je hebt heel wat kennis en vaardigheden nodig, onder andere binnen sociale interacties en communicatie. Je hebt met andere woorden een stevige 'kabas' nodig, vol met vaardigheden.

De uitdaging is nog groter als je een autismespectrumstoornis (ASS) hebt. Daarom werd deze website ontwikkeld voor jongvolwassenen met ASS. Je vindt hier nu alvast informatie en hulpmiddelen over het thema studeren en het thema relaties. Later verschijnen er op KabASS ook nog allerlei tips over andere thema’s zoals wonen, werken, vrije tijd, …

Lees concrete tips van andere jongvolwassenen met ASS en stuur zelf ook tips door die je wilt delen, via het contactformulier.